Gebruikersondersteuning voor ICT-support, 3e druk

Deze 3e druk vervangt en verbetert de vorige druk (met ISBN 9789057523595).

Dit boek is bedoeld voor de opleidingen ICT Support (niveau 2 en 3). De studenten uit deze doelgroep zullen in hun toekomstige beroep voornamelijk uitvoerend bezig zijn. Dat is een reden om de studiestof waar mogelijk ook praktisch aan te bieden.

Een andere reden voor deze praktische benadering is het type student. Generaliserend kunnen we stellen dat deze studenten doeners zijn. Zij hebben geen behoefte aan veel tekst en ondersteunende theorie. Zij willen leren door te doen. Daardoor krijgen ze inzicht in de aard van de werkzaamheden en de samenhang tussen de verschillende onderdelen. En dat is wat we willen bereiken. In dit boek komen dan ook veel praktisch uitvoerbare opdrachten voor. De meeste handelingen zijn dusdanig beschreven en afgebeeld dat de student stap voor stap het proces kan volgen. De bedoeling is dat de student zelf een virusscanner installeert, configureert en op effectieve werking controleert. Back-ups kan de student aan de hand van dit boek ook zelf maken en restoren. Storingsformulieren worden ingevuld en verwerkt in TOPdesk. Componenten worden beschreven, afgebeeld en bij voorkeur door de student in een pc ingebouwd.

Derde druk

Deze derde druk is beter afgestemd op de TOPdesk-omgeving die voor de student beschikbaar is via de website van Stichting Praktijkleren.

Toelichting: Op pagina 49 van het boek wordt verwezen naar de database 'Beheer 2016'. Deze staat onder de bovenstaande tab 'Specificaties' opgenomen onder 'Beschikbaar materiaal'. De database heeft een .rar-formaat en een .zip-formaat. Deze zijn inhoudelijk identiek en u kunt een van beide kiezen. Wanneer u het bestand heeft gedownload kunt u deze met een dubbelklik uitpakken. U ziet dan Beheer 2016.mdb. Dit bestand kunt u in uw Access-applicatie openen. De rest wijst zich dan vanzelf.

Prijs: 
€ 35,00
ISBN: 
978 90 5752 384 7
Auteur: 
Ron de Graaf
Aantal pagina's: 
328
Jaar van verschijnen: 
2018
Boekcategorie: 
ICT-Support