Java Quizmaster voor beginners

Java Quizmaster voor beginners

Dit boek richt zich op het leren programmeren door het oefenen met programmeercodes. Veel theorie komt in het begin niet aan de orde. Dat is een grote uitdaging want het is niet makkelijk om een heel klein uitvoerbaar programmaatje te schrijven over alleen een Java-onderwerp. In elk uitvoerbaar programma komen verschillende thema’s voor. Alle programma’s demonstreren een bepaald Java-onderwerp. Dit boek verdeelt de Java-programmeertaal in een aantal thema’s. In elk hoofdstuk wordt een aantal kleine, uitvoerbare programma’s aangeboden om dat specifieke onderwerp te demonstreren.

Op www.sarmaroof.com is meer informatie over de aanpak van dit boek te vinden. Hier vind je ook een discussieforum waar iedere gebruiker van het boek vragen kan stellen en opmerkingen kan plaatsen.

Op  http://www.sarmaroof.com/boek-nl-java-eclipse-code-opzetten vind je informatie over de Java versie, Eclipse en hoe je, in een stap voor stap proces, de code kunt opzetten in Eclipse.

Op 16 mei organiseren wij samen met Stichting Praktijkleren een Masterclass Java voor docenten tijdens de netwerkbijeenkomst! Bent u er ook bij? Meer informatie.

 

Prijs: 
25,00
ISBN: 
978 90 5752 357 1
Auteur: 
Sar Maroof
Aantal pagina's: 
240
Jaar van verschijnen: 
2017
Boekcategorie: 
Applicatieontwikkeling