Java Quizmaster voor beginners, 2e druk

Java Quizmaster voor beginners, 2e druk

Dit boek richt zich op het leren programmeren door het oefenen met programmeercodes. Veel theorie komt in het begin niet aan de orde. Dat is een grote uitdaging want het is niet makkelijk om een heel klein uitvoerbaar programmaatje te schrijven over alleen een Java-onderwerp. Dit boek verdeelt de Java-programmeertaal in een aantal thema’s. In elk hoofdstuk wordt een aantal kleine, uitvoerbare programma’s aangeboden om dat specifieke onderwerp te demonstreren.

Op www.sarmaroof.com is meer informatie over de aanpak van dit boek te vinden. Hier vind je ook een discussieforum waar iedere gebruiker van het boek vragen kan stellen en opmerkingen kan plaatsen.

Op  http://www.sarmaroof.com/boek-nl-java-eclipse-code-opzetten vind je informatie over de Java-versie, Eclipse en hoe je, in een stap-voor-stap proces, de code kunt opzetten in Eclipse.

Deze tweede druk is uitgebreid met een inleiding over objectgeoriënteerd programmeren. Dit boek vormt de voorkennis voor de vervolguitgave 'Een Java-applicatie bouwen' van dezelfde auteur.

Prijs: 
27,50
ISBN: 
978 90 5752 396 0
Auteur: 
Sar Maroof
Aantal pagina's: 
248
Jaar van verschijnen: 
2019
Boekcategorie: 
Applicatieontwikkeling