Leren programmeren in C#, complete bundel

leren-programmeren-in-c-sharp-complete-bundel

Eerder verscheen de serie 'Leren programmeren in C#' in losse delen met de volgende titels:

Op verzoek combineren we de delen in één bundel, met een aantrekkelijke prijsstelling.

Deel 1: Introductie
Met behulp van dit boek leer je de beginselen van het programmeren, aan de hand van de programmeertaal C# (C sharp). Behalve bij de taal C# wordt ook stilgestaan bij algemene programmeerprincipes.

Deel 2: Gegevens
Dit boek behandelt hoe je binnen C# omgaat met gegevens. Hoe stel je lijstjes op en laat je deze gegevens zien aan de gebruiker? Hoe zoek je gegevens op? Eerst volgt het werken met Arrays: een oude techniek die omslachtiger is dan de List, die daarna wordt besproken. Vervolgens komen verschillende manieren om tekst op te slaan ter sprake. Na het aloude tekstbestand (.txt), en via .csv-bestanden en Windows registry worden .xml-bestanden geïntroduceerd. Behalve het omgaan met teksten is ook van belang hoe je videobestanden en afbeeldingen kunt inlezen en laten zien.

Deel 3: Databases
In dit boek ligt de nadruk op het benaderen en verwerken van gegevens in databases met C#. Databases zijn programma’s die gemaakt zijn om met grote hoeveelheden data om te gaan. Ze zijn snel, veilig en robuust, tenminste als je er goed mee omgaat.

Deel 4: Objectoriëntatie
Objecten zijn stukjes programma die je makkelijk opnieuw kunt gebruiken. Door objectgeoriënteerd te programmeren wordt de ontwikkeltijd korter en je programma onderhoudbaar.

Prijs: 
45,00
ISBN: 
978 90 5752 364 9
Auteur: 
Michiel Rotteveel
Aantal pagina's: 
512
Jaar van verschijnen: 
2017
Boekcategorie: 
Applicatieontwikkeling