Netwerken, deel 2, Routing en switching

Het boek 'Routing en switching' is geschikt als lesmateriaal voor MBO ICT en vormt het tweede deel in onze serie Datacommunicatie/Netwerken. Waar het eerste deel een inleiding vormt op netwerkconfiguratie, behandelt dit tweede deel de architectuur en werking van routers en switches in een klein netwerk. Studenten leren de basisfunctionaliteit op een router en een switch te configureren.

De serie Datacommunicatie/Netwerken volgt de opzet van het vernieuwde Cisco-curriculum, versie 6, met de werktitel Routing & Switching. De eerste twee modules bereiden de student voor op het eerste certificaat, CCENT – Cisco Certified Entry Network Technician 100-101, ook wel ICND 1 Interconnecting Cisco Networking Devices genoemd. Het curriculum voor dit examen bestaat bij de Cisco Network Academy uit online materiaal, aangevuld met Packet-Tracer- en Lab-opdrachten.

In het kader van de Cisco CCENT certificering is het oorspronkelijk Engelstalig lesmateriaal vertaald en bewerkt. Opleiders dienen zich aan te melden bij de Cisco Networking Academy en beschikken dan ook over de practica met Packet Tracer.

Dit deel ‘Routing en switching’, behandelt de architectuur en werking van routers en switches in een klein netwerk.

Bekijk ook onze andere boeken in de serie Datacommunicatie:

Prijs: 
37,50
ISBN: 
978 90 5752 407 3
Auteur: 
J. Bakker
Aantal pagina's: 
512
Jaar van verschijnen: 
2019
Boekcategorie: 
ICT- en mediabeheer