Projectmanagement, 2e druk

Het boek 'Projectmanagement' is bedoeld als lesmateriaal voor MBO ICT en bereidt MBO-studenten voor op het bedrijfsleven door projectmatig werken te introduceren.

‘Project’ is een veelomvattend begrip. Ieder heeft zijn eigen ‘projectjes’, en ook in het bedrijfsleven en in organisaties wordt de term ‘projecten’ veel gebruikt. Een project uitvoeren en beheersen is een vak apart. Het is voor bedrijven belangrijk dat toekomstige ICT-medewerkers in projecten kunnen meewerken of hieraan leiding kunnen geven. Bedrijven en organisaties vragen hun medewerkers en stagiairs om nieuwe producten of diensten op te zetten of te verbeteren. Dit gebeurt vaak projectmatig.

De manier die in dit boek in eerste instantie aan bod komt is de traditionele manier, oftewel de watervalmethode. Verderop in het boek worden ook Agile en Scrum behandeld.

'Projectmanagement' is een compact boek dat concreet uitleg geeft over projectmanagement voor MBO-studenten. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten, casussen, documenttemplates en bijlagen beschikbaar. Alles is zodanig opgezet dat de geleerde vaardigheden ook direct toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Dit geldt voor zowel applicatieontwikkeling als ICT-beheer.

In deze 2e druk zijn de theorievragen opnieuw gestructureerd en uitgebreid, een nieuwe casus is toegevoegd, kleine fouten zijn aangepast en enkele errata in de verwijzingen verwerkt.

Prijs: 
27,50
ISBN: 
978 90 5752 403 5
Auteur: 
Ronald Kerssies, Wiena Veenstra-Hoving
Aantal pagina's: 
188
Jaar van verschijnen: 
2019
Boekcategorie: 
ICT- en mediabeheer
Applicatieontwikkeling