Websites bouwen met WordPress; samenwerking met de klant, 3e druk

Deze 3e druk vervangt en verbetert de vorige druk (met ISBN 9789057523564).

Het basisidee van dit educatieve boek is: dankzij WordPress staat niet langer de techniek van het maken van een website centraal. De aandacht kan zich concentreren op de wens van de klant. Hoe wil de klant zich presenteren? Hoe kunnen wij als ICT-ers hieraan tegemoet komen?

In het boek wordt, naast dat de cursist leert een website te bouwen in de WordPress-omgeving, vooral ook aandacht besteed aan hoe je als ontwikkelteam communiceert. Deze softskills worden vaak onderbelicht. Wanneer we succesvol een website hebben gerealiseerd, waarom maken we dan niet ook de stap naar een webshop?

De versie van WordPress die we in het boek gebruiken is 4.6.1. Met een boekpublicatie houden we de versiesnelheid van de WordPress distributie niet bij. Vandaar dat bij 'Specificaties' het zip-bestand van deze versie 4.6.1 staat.

Bij de derde druk

Er bestaat sinds kort de mogelijkheid om de website vanaf een usb-stick op te zetten en te onderhouden, de zogenaamde Instant WordPress-versie. Ook deze versie wordt nu in dit boek behandeld.

Prijs: 
€ 27,50
ISBN: 
978 90 5752 380 9
Auteur: 
Vincent Moll, Armand Lejeune
Aantal pagina's: 
240
Jaar van verschijnen: 
2018
Boekcategorie: 
Generiek