Ontstaan uit een enorme passie voor ICT en met jarenlange ervaring binnen deze sector heeft Brinkman Uitgeverij als missie docenten in hun vak te ondersteunen door slim lesmateriaal voor het ICT onderwijs te ontwikkelen.

Het vak én de branche ontwikkelen zich razendsnel. De verschuiving binnen het onderwijs van klassikaal onderwijs naar individuele lesvormen zorgt ervoor dat docenten steeds meer als begeleider moeten kunnen optreden. Studenten moeten steeds zelfstandiger leren werken en toetsen moeten te allen tijde voldoen aan de hoogste standaarden.

Brinkman Uitgeverij ziet het als haar rol om hierin de docent te ondersteunen. Wij ontwikkelen maatwerk lesmateriaal dat uitgaat van de kwalificatiedossiers, waarmee zowel leraren als studenten ruimte krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Met Brinkman Uitgeverij heeft u alles op de plank om de ontwikkelingen in de ICT voor te blijven.

Samen met docenten

Ons portfolio is ontstaan vanuit samenwerking met docenten en bedrijven uit de branche zelf. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of bijdragen aan ons portfolio dan nodigen wij u graag uit voor een goed gesprek. Neemt u gerust contact met ons op via 020-4120970.